Centre Cultural Castellut

V Jornades Enric Valor Escola

Tornen les Jornades Enric Valor i l’Escola en la seua cinquena edició

Continuant amb la voluntat de facilitar la difusió de la figura i l’obra del nostre escriptor, Enric Valor, a tots els nivells, des de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, amb qui col·labora el Centre Cultural Castellut, s’han organitzat les V Jornades Enric Valor i l’escola. Com podeu veure al cartell anunciador, hi ha tota una sèrie d’activitats acadèmiques destinades a facilitar la faena als ensenyants per aproximar l’obra del nostre escriptor a tots els nivells educatius: ruta literària, ponències diverses, exposició, experiències didàctiques, presentacions de llibres relacionats amb Valor… Totes les activitats són de lliure accés, i els ensenyants poden aprofitar el patrocini del Cefire d’Alcoi, per traure’s uns crèdits.

A més de les entitats citades, també col·laboren l’Aula Didàctica Enric Valor, creada aquest curs i que funciona a la Casa de Cultura, Escola Valenciana, la Biblioteca de Castalla, etc.

Una oportunitat magnífica per seguir descobrint la magnitud de l’obra de Valor i la gran quantitat de possibilitats d’estudi que aquesta comporta.

Quedeu tots convidats!!