Centre Cultural Castellut

Avís Legal

Tot el contingut de la web del Centre Cultural Castellut es distribueix sota la llicència Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada (CC BY-NC-SA 3.0) de Creative Commons.

Sou lliure de:

 • copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra
 • fer-ne obres derivades

Amb les condicions següents:

 • Reconeixement — Heu de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador (però no d’una manera que sugereisca que us donen suport o rebeu suport per l’ús que feu l’obra).
 • No comercial — No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials.
 • Compartir Igual — Si altereu o transformeu aquesta obra, o en genereu obres derivades, només podeu distribuir l’obra generada amb una llicència idèntica a aquesta.

Entenent que:

 • Renuncia — Es pot renunciar a alguna d’aquestes condicions si obteniu el permís del titular dels drets d’autor.
 • Domini Públic — Aquesta llicència no afecta a la situació de l’obra o algun dels seus elements quan es trobi en el domini públic, segons la llei vigent aplicable.
 • Altres drets— Els drets següents no queden afectats de cap manera per la llicència:
  • Els vostres drets de repartiment just o ús just;
  • Els drets morals de l’autor;
  • Drets que altres persones poden ostentar sobre l’obra o sobre l’ús que se’n fa, com per exemple drets de publicitat o privacitat.
 • Avís — Quan reutilitzeu o distribuïu l’obra, heu de deixar ben clar els termes de la llicència de l’obra.

Podeu llegir la llicència completa al següent enllaç.

 

Clàusules d’exoneració de responsabilitats pel Centre Cultural Castellut

 1. El Centre Cultural Castellut (a partir d’ara CCC) no es responsabilitza de l’ús inadequat d’aquest lloc web per part dels usuaris que el visiten.
 2. El CCC no garanteix que el web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable de danys o perjudicis que es puga derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes al CCC, de retards o bloqueigs en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.
 3.  El CCC no serà responsable de l’ús per part de tercers de la informació continguda al web, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i els advertiments que s’estableixin per a determinats documents i aplicacions. Tampoc no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o que provingui de fonts alienes.
 4. El CCC no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.
 5. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i del País Valencià. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.