Centre Cultural Castellut

Alt del Biscoi

Les rutes del Centre: Alt de Biscoi (FdC 11) – 4.5.14

Alt del Biscoi

Per motius de salut, el company que ens havia preparat la ruta programada no va poder vindre i vam haver de improvisar una alternativa. Com que l’excursió a l’Alt de Biscoi de fa uns mesos es va veure alterada per la pluja, vam decidir fer-la.

Biscoi 012

Des de l’Arcà –quin disgust!, han tapat la font!- ens vam endinsar pel barranc del mateix nom, acompanyats d’una frescor que feia setmanes que no sentíem. Vam travessar la preciosa foieta de la Capona, fins aplegar a Tauenga. D’allí al Palomaret i Venteta dels Cuernos, per una de les zones més poblades de vegetació de la nostra comarca.

Biscoi 014

Abans d’aplegar a la carretera vam enfilar una costeruda senda que va directa al cim i que utilitzen els parapentistes freqüentment. Des d’allí la panoràmica és esplèndida: tota la Foia de Castalla a una banda i la Valleta de Polop a l’altra. Vam seguir una sendeta que, per la carena, ens duia de tornada cap al punt d’inici.

Una forta baixada ens va deixar en la Caseta Blanca, un mas situat al peu de la muntanya, acarassolat i amb una magnífica vista. Deixant enrere l’Arcaeta, vam aplegar als cotxes. Vam conéixer un altre racó de la Foia, molt bonic.

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos