Centre Cultural Castellut

Memòria del Centre: Conferències IV

Aquest és el darrer lliurament on deixem constància de totes les conferències que tenim documentades a l’arxiu del Centre. Ens consta que n’han hagut més però, malauradament, no ens ha quedat documentació.

Conferencies CCC

Tenim dues joies, del 82, en les que ja queda constància de la preocupació de situar la Foia de Castalla dins l’economia del País Valencià i de com analitzar el fracàs escolar; temàtica encara de total actualitat. Altres temes tractats van ser els esclatasangs –rovellons, bolets…- que no fa massa vam tornar a tractar; les migracions valencianes, que encara continuen; les arts adivinatòries, realitat o fantasia…; els viatges com a experiència vital i la religiositat popular.

2 Conferencies CCC

Els conferenciants, com sempre, d’allò més variat, gent d’ací com Eusebio Bricio, de prop com José Ramón Valero, Vicent Sellés, Josep Antoni Ybarra, Antoni Arinyo… com de més lluny Joaquim Torres i Godori o Mila Kamalia… Tots ells estudiosos i especialistes en el tema del que van parlar.

Bé, açò és el que tenim respecte a conferències… Si algú –soci, exsoci o públic en general- té constància d’alguna altra que no figure en cap de les entrades que hem dedicat a les conferències, seria molt d’agrair que ens ho fera saber.

Moltes gràcies!

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos