Centre Cultural Castellut

Memòria del Centre: Setmanes Verdes 2

Memòria del Centre: Setmanes Verdes

 3 Setmana Verda Castalla

El Medi Ambient sempre ha estat un motiu de reflexió i preocupació per als membres del Centre Cultural Castellut. Les imatges que ara us presentem així ho demostren. Diverses edicions de la SetmanaVerda en les que sempre s’intentava buscar la reflexió davant de múltiples problemes mediambientals i procurar avançar possibles solucions a aquestos.

Veure ara el contingut de les programacions és sorprenent per la seua magnitud i diversitat, per la seua incidència en tots els públics i per la voluntat manifesta de millorar la nostra relació dels ciutadans de Castalla amb el nostre entorn: el problema de l’aigua sempre present, els incendis forestals, el reciclatge, les energies alternatives, la contaminació dels aqüífers, l’energia nuclear, el tractament de residus sòlids urbans, els espais naturals, la flora de la comarca, els plàstics i el PVC…

 II Setmana Verda Castalla

Exposicions, com la de la serra Mariola i la de 10 raons per viure sense nuclears; activitats infantils diverses; tallers de reciclatge; projecció de pel·lícules, de diapositives o audiovisuals; neteja de diversos paratges del terme de Castalla; concursos escolars; conferències-col·loqui; taules redones; excursions; teatre; visita a la planta de reciclatge de vidre; mesa comarcal per al tractament de Residus Sòlids Urbans; circuits en bici, concurs de fotografia…

4 Setmana Verda Castalla

Estaria bé que dedicàreu una estoneta a revisar el contingut de les diferents convocatòries per la seua riquesa, amb la faena que comporta la seua organització. Cal destacar el suport del Regidor de Medi Ambient d’aquells anys –consta en la propaganda- perquè va suposar un incentiu per dur endavant totes aquestes activitats.

En la recent entrada de Memòria del Centre – Conferències IV féiem referència a altres conferències… Doncs bé, ací en tenim set més que no estan en la secció de conferències, però que venen a demostrar la notable activitat del Centre en tots aquestos anys.

Seguirem incorporant entrades històriques del Centre!

Centre Cultural Castellut – juliol 16

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos