Centre Cultural Castellut

Memòria del Centre: Conferències III 2

Memòria del Centre: Conferències III

Memòria Centre Cultural Castellut TBO

Després d’un llarg parèntesi, aplega aquest 3r lliurament de la Memòria del Centre que inclou un altre grapat de conferències.

Com és habitual, la temàtica és variada: grans figures de la nostra literatura com Fuster, Pla o Llull, es combinen amb altres de sociolingüisme, sociologia, literatura universal –cubana en aquest cas, ecologia, problemàtica social, el món del còmic, etc.

Els conferenciants destaquen per la seua preparació, la majoria són llicenciats i professors universitaris: José Mª Espinosa; Enric Balaguer, Eusebio Bricio, Vicent Pitarch, José Mª Tortosa, Biel Sansano, Vicent Martínes, Frank A. Dopico, Fernando Arias i els membres del Col·lextiu Solidaritat d’Alacant.

Quants records ens vénen al cap i quina trajectòria més dilatada! El Centre Cultural Castellut ha estat una eina de normalització cultural de Castalla des dels seus inicis fins els nostres dies.

Esperem que, més prompte que tard, continuem penjant al nostre web la memòria de les diverses activitats dutes a terme en aquest llarg període.

I continuem estant al peu del canó!!! Salutacions cordials!

La Junta – octubre 2015

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos