Centre Cultural Castellut

3 llibres Castelluts

Presentació de 3 llibres castelluts durant el mes de novembre

El Centre Cultural Castellut organitza la presentació dels llibres de Sergi Gallego, Maria Vicent Juan i Irene Mira Navarro.

 

Aquest mes de novembre vos oferim una ocasió única, tres castelluts tindran l’oportunitat de presentar-nos els seus treballs, fruit d’un esforç d’anys, en format de llibre. No és gens freqüent que a una ciutat de les dimensions de Castalla  coincidisca la publicació de tres llibres d’autors locals; amb una temàtica d’allò més diversa -física, pedagogia i literatura- ens mostren una imatge de la nostra joventut molt prometedora i molt allunyada d’estereotips fàcils. Hi ha futur amb la nostra gent jove.

El divendres 12, Sergi Gallego Rico ens presentarà La llum. Enigmes, mites i tecnologia. Des dels nostres inicis, l’evolució de l’ésser humà ha anat paral·lela al seu control sobre la llum;
Com determina la llum el món en què vivim? La llum ha condicionat totalment l’evolució de la humanitat… D’això i molt més ens parlarà Sergi.

Divendres 19, Maria Vicent Juan ens presentarà El niño perfeccionista. Más allà de la excelencia. Els xiquets perfeccionistes volen ser sempre els millors, els fa por equivocar-se, se senten pressionats… Com es manifesta el perfeccionisme? Es pot avaluar? Es pot prevenir? Moltes qüestions que busquen resposta i que Maria intentarà donar-nos.

Divendres 26, Irene Mira Navarro ens presentarà La poètica dels espais en Vicent Andrés Estellés. La poesia d’Estellés està marcada per un component topogràfic? Fins on? Com s’articula el discurs poètic i polític de l’autor? Quin és el tractament dels espais a través del dol, la repressió o la memòria? Irene ens ho explicarà.

Només remarcar l’excepcionalitat d’aquest Encontre Literari i animar-vos que assistiu i gaudiu d’aquestes presentacions.