Centre Cultural Castellut

Jornades d’etnobotànica en homenatge a Joan Pellicer i Bataller - Castalla – novembre 2018 2

Jornades d’etnobotànica en homenatge a Joan Pellicer i Bataller – Castalla – novembre 2018

Jornades d’etnobotànica en homenatge a Joan Pellicer i Bataller - Castalla – novembre 2018 3

Fa ja 4 anys de les anteriors Jornades d’Etnobotànica, organitzades pel Centre Cultural Castellut; reprenem ara aquesta matèria interdisciplinària on es troben les ciències naturals i les humanes, que s’ocupa de les relacions dels éssers humans i les plantes. I si hi ha un valencià que simbolitza aquestes relacions aquest és Joan Pellicer i Bataller, metge, presentador d’una secció del programa “Medi Ambient”, escriptor, amant de la nostra terra i del nostre País. És per això que hem volgut celebrar-les en el seu Homenatge, que ens servisquen per acostar-nos a la seua obra i la seua manera de ser i d’estimar la Natura.

A partir del divendres, 9 de novembre, i durant dos caps de setmana tindrem una taula redona sobre la seua vida i obra “Joan Pellicer i Bataller, la memòria de les plantes”, amb la participació de Jorge Cruz Orozco, Daniel Climent i Giner i Francesc Devesa Jordà, els tres estudiosos i bons coneixedors de la seua figura, una projecció, dues conferències “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer i Bataller”, a càrrec de Josep Bernabeui Mestre i “Micro-reserves de la Foia de Castalla”, per Manuel Vicedo Martínez, una eixida a la serra i exposició i venda dels seus llibres. Tot –excepte l’eixida a la serra- a la Casa de Cultura.

La qualitat dels participants està garantida i la riquesa de les seues exposicions també, esperem que us resulten atractives i pugueu acompanyar-nos.

Salutacions cordials!

La Junta del Centre Cultural Castellut – novembre 2018