Centre Cultural Castellut

València

Viatge Cultural a València el 21 de juny

València

El Centre Cultural Castellut, hem organitzat per al 21 de juny de 2.015 un Viatge Cultural a la nostra capital, València. Fa un parell d’anys ja vam anar amb l’excusa de Vicent Andrés Estellés i el Corpus; l’any passat anàrem a Xàtiva, la seua història i el seu patrimoni ens va captivar; els dos anys de la mà d’Emili Gascó, professor retirat, apassionat del nostre País, estudiós de la nostra història i coneixedor del nostre patrimoni. Enguany també ens acompanyarà ell.
Tenim previst visitar alguna sala gòtica del Museu de Belles Arts, St. Pius V, segona pinacoteca espanyola, després d’El Prado; després farem un passeig pels llocs on es situava la Moreria i la Pobla de les Fembres Pecadrius -el major i millor organitzat bordell europeu a l’Edat Mitjana-, amb lectures de textos al·lusius.

Reposarem dinant un menú d’11€ -voluntari- i, de vesprada visitarem la Catedral per dins, amb moltes històries desconegudes i amb el Sant Grial, l’autèntic, l’únic, el vertader i inqüestionable, el nostre! en paraules de l’amic Emili. En resum, una ocasió única per acostar-nos a la ciutat més important d’Europa durant bona part de l’Edat Mitjana, la nostra València,… la bella!

Podeu apuntar-vos posant-vos en contacte amb qualsevol dels membres de la Junta, indicant si dinareu amb el grup o no (per fer la reserva). El preu serà de 13€ els socis i 15€ els no socis (bus + entrada catedral). Abans del 18 de juny!
Eixida a les 8, des de la parada d’autobusos.

Esperant que considereu atractiva la proposta, us desitgem un Bon Estiu! Fins setembre!
La Junta – juny 2.015