Centre Cultural Castellut

Memòria del Centre Premi Literari Infantil “Foia de Castalla” –II- Teatre als actes de Lliurament de Premis 2

Memòria del Centre Premi Literari Infantil “Foia de Castalla” –II- Teatre als actes de Lliurament de Premis

2 Teatre Premi Literari Infantil Castalla

Us oferim un nou capítol d’aquestes Memòries del Centre que tants records ens duen.

Com vam avançar en l’anterior publicació, cada any, per a l’acte de lliurament dels guardons del Premi Literari Infantil “Foia de Castalla”, buscàvem patrocinador per a una obra de teatre infantil que acompanyara i fera passar una bona estona els xiquets i xiquetes que havien participat en el concurs, familiars, mestres… No era tasca fàcil, encontrar qui la patrocinara, trobar un grup amb una obra infantil adequada, i a un preu assequible! Una tasca que, encara que difícil, resultava possible gràcies a la col·laboració de l’ajuntament unes voltes i d’alguna caixa d’estalvis altres –quan els pobles encara comptaven una mica en l’obra social- .

1 Teatre Premi Literari Infantil Castalla

Així, any rere any, vam anar celebrant aquest acte amb una gran participació de públic. Com podeu veure en els fulls que publiquem, vam dur molts grups –de moment tenim constància d’aquests-: L’Entaulat Teatre, Conino Gurillo, La Cassola, Pluja Teatre (4), Teatre de l’Home Dibuixat(2), L’Horta Teatre i Bambalina Titelles. Queda pendent una recerca més profunda per recuperar la totalitat – o la gran majoria- dels grups que ens van acompanyar en les vint-i-sis edicions del PLI “Foia de Castalla”.

3 Teatre Premi Literari Infantil Castalla

Teatre en la nostra llengua, llibres i revistes per als guanyadors, obres literàries en valencià… un gran esforç cap a la normalització de la nostra llengua, situació aquesta que, encara hui, està molt lluny de produir-se. Des del Centre seguim lluitant per millorar aquesta situació.

Seguirem en contacte!

Centre Cultural Castellutagost 2.016