Centre Cultural Castellut

Josep Lluís Bernabeu presenta "Els Boscos Valencians" a la Casa de Cultura de Castalla 2

Josep Lluís Bernabeu presenta “Els Boscos Valencians” a la Casa de Cultura de Castalla

Josep Lluís Bernabeu presenta "Els Boscos Valencians" a la Casa de Cultura de Castalla 3

El tercer llibre del castellut Josep Lluís Bernabeu i Rico ens porta un recorregut pels nostres boscos mitjançant 19 excursions.

L’amic i company Josep Lluís Bernabeu ens torna a donar una mostra de la seua passió per les nostres terres; si al primer “Les serres de la Foia de Castalla”, ens suggeria un seguit d’excursions per les serres més pròximes i al segon “Seguint els camins de l’aigua” ens acompanyava a racons més humits, amb fonts, rius, rierols, ullals, salts etc. en aquest que ara ens presenta fa un salt més ambiciós i ens ofereix una sèrie d’itineraris per alguns dels boscos més representatius del nostre País Valencià. Evidentment no estan tots, però els que hi són representen d’allò més bé la varietat i la riquesa paisatgística i botànica de les nostres terres. Entusiasta estudiós del nostre territori, va facilitant-nos les passes que hem de fer per conéixer millor i estimar més el nostre País. Com diu aquella famosa dita: “No es pot estimar el que no es coneix”, i d’això es tracta.

El pròxim divendres, 28 de febrer, a les 20h, a la Casa de Cultura, farem la presentació del llibre “Els boscos valencians, 19 excursions pels nostres boscos”, a càrrec del seu autor. El biòleg i company Juli Pasqual Trilla, autor del pròleg, en farà  la introducció.

Esperem que ens acompanyeu!