Centre Cultural Castellut

Encontres Literaris 2017 amb Manuel Baixauli, Anna Moner i Martí Domínguez 2

Encontres Literaris 2017 amb Manuel Baixauli, Anna Moner i Martí Domínguez

Encontres Literaris 2017 amb Manuel Baixauli, Anna Moner i Martí Domínguez 3

Dins de les activitats per celebrar el 40 Aniversari del Centre Cultural Castellut, per a les pròximes setmanes us fem una proposta ben atractiva, uns Encontres Literaris 2017.

Hem gestionat l’assistència de tres figures de primera línia de la nostra literatura, tots tres amb gran quantitat d’obres premiades al llarg dels últims anys; parlaran de creació literària, de la situació de la nostra literatura, d’influències, ens presentaran les seues darreres obres… Una oportunitat magnífica per als amants de la literatura:

– El 22 de setembre, Manuel Baixauli, presentat per Irene Mira, autor de La cinquena planta i L’home manuscrit, ens presentarà la seua darrera Ningú no ens espera.

– El 29 de setembre, Anna Moner, presentada per Josep Lluís Rico, autora de Les mans de la deixebla i El retorn de l’hongarés.

– El 6 d’octubre, Martí Domínguez, presentat per Patrícia Ferre, autor de Les confessions del comte Buffon, El retorn de Voltaire, El fracassat… Ens presentarà La sega, la seua última novel·la.

Els tres dies a les 20h. a l’Auditori.

Us esperem!

Centre Cultural Castellut – setembre 2017