Centre Cultural Castellut

Presentació del Centre Ovidi Montllor

Memòria del Centre: Conferències II

Presentació del Centre Ovidi Montllor

 

Seguim plasmant la trajectòria del Centre al llarg dels anys. Conforme déiem no fa molt, les conferències sempre han estat una activitat de referència per a la nostra entitat i aquestes entregues en són la prova.

En aquesta ocasió en recordem unes quantes més: unes de clar caràcter social, com les de immigració, la situació a Cuba, el Vé Centenari,… altres sobre la nostra llengua i literatura, com les de la direcció política, Joan Fuster, Les Rondalles d’Enric Valor, històriques com la dels fundadors del Regne; una de sociologia, les relacions homes-dones, altra de botànica festiva i la presentació del Centre Ovidi Montllor.

Les Rondalles d'Enric Valor

En la nòmina de conferenciants molta pluralitat, com en els temes tractats. Des del famós sociòleg Josep Vicent Marqués, lingüistes com Vicent Pitarch, Joan Borja i el nostre amic Jaume Albero; historiadors com Enric Guinot; el botànic Daniel Climent; psicòlegs com Carlos Montalvo, advocats com Reinaldo Suàrez, i altres presentades per col·lectius de solidaritat, secretariats de migració, etc.

Un orgull veure la faena feta fins ara i constatar com va quedant reflectida en aquest racó de la xarxa, a la vostra disposició.
Seguirem recordant-vos la nostra història!

La Junta – novembre 2.014

Conferència Daniel Climent

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos