Centre Cultural Castellut

Magnífic final de l’Homenatge a Ovidi 2

Magnífic final de l’Homenatge a Ovidi

1 Homenatge Ovidi Montllor Xavi Sarrià Feliu Ventura Centre Cultural Castellut

Xavi Sarrià i Feliu Ventura van fer vibrar el públic – 23.1.16

Divendres 22 vam assistir a la projecció del documental elaborat pel Centre “Ovidi, de total actualitat”, amb la inestimable col·laboració de Jordi Juan, que ens va acostar a la diversitat, creativitat, a l’art en fi, de l’Ovidi.  Després de bussejar per la xarxa, on hi ha bastant material de l’Ovidi, vam optar per fer una composició que ens aproximara a seua realitat vital i artística, amb imatges del seu estimat Alcoi, de la família, de Barcelona, opinions d’amics, fragments de pel·lícules, de teatre, entrevistes,… i cançons – l’emotiu moment del concert a Castalla on s’assabenta de la mort de l’estimat Vicent Andrés Estellés- Total, un bonic muntatge que ens va fer sentir molt més pròxim l’homenatjat.

2 Homenatge Ovidi Montllor Xavi Sarrià Feliu Ventura Centre Cultural Castellut

Després d’això, dissabte 23, ”Va per tu, Ovidi”,  concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura, els quals ens van emocionar amb els seus textos, cançons i comentaris. Intercalant lectures dels respectius llibres –que presentaven- amb les explicacions corresponents, van anar presentant-nos les seues cançons i les dels seus referents: Víctor Jara, Kortatu, Extremoduro, Lluís Llach i surant tota la nit per damunt de tots, Ovidi Montllor. Versions de cançons que formen part del bagatge musical de vàries generacions i que van adaptar a les respectives maneres d’entendre-les, però que van saber fer aplegar a la sensibilitat dels assistents. I això es va notar, es va establir una molt bona comunicació amb el públic, quedant tots molt satisfets.

El Centre Cultural Castellut vol agrair a tots els qui han fet possible aquest Homenatge la seua col·laboració: regidoria de Cultura, Antoni Miró, Coordinadora pel Valencià d l’Alcoià-Comtat i Centre Ovidi Montllor.

Centre Cultural Castellut – gener 2016

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos