Centre Cultural Castellut

Andreu Valor, sensibilitat a flor de pell 2

Andreu Valor, sensibilitat a flor de pell

Andreu Valor, sensibilitat a flor de pell 3

El passat 29 de juny, com estava previst, Andreu Valor va actuar a la Casa de Cultura de Castalla. Acompanyat d’Héctor Tirado, ens va presentar els temes del seu nou CD “Poemitza’t” a més d’algun petit homenatge a alguns poetes i canta-autors com Leonard Cohen, Lluís Llach i Ovidi Montllor.

Comentaris del públic refermaven les pròpies impressions, en el sentit de què Andreu ha assolit un alt grau de professionalitat, mantenint la seua sensibilitat musical, poètica i fins i tot social, posada de relleu en cada introducció dels temes que anava interpretant. Tot això en un escenari ple de curiosos detalls que facilitaven la complicitat i la proximitat del públic.

Un rere altre, sempre amb la corresponent presentació, barrejada amb alguna graciosa anècdota, van anar transcorrent les diferents peces del seu repertori, sempre exquisit, transmetent emocions i pau, un plaer per als sentits… “Si tu no hi ets, no m’interessa el món” presidia el decorat, un lema que diu molt de la seua visió del món que ens envolta. Ja aplegant al final ens van obsequiar amb una col·laboració especial, la de la prometedora castalluda Carol Jaén qui, amb la seua preciosa veu, ens va delitar amb un parell de cançons –li desitgem un llarg i exitós camí pel món de la música-. Andreu Valor, com diu en un dels seus temes més populars “ací em pariren i ací estic”, traspua amor per la terra que l’ha vist nàixer i per la cultura d’aquesta terra… Molts com ell que tinguérem! Fins una pròxima ocasió!

Adjuntem algunes fotos, tot i la seua manca de qualitat, emplaçant-vos a veure el vídeo del concert que, en breu, estarà penjat al nostre web.