Centre Cultural Castellut

Andreu Valor va presentar el seu disc “Malgrat la pluja” a la Casa de Cultura de Castalla

Andreu Valor Malgrat La Pluja Castalla Centre Cultural Castellut David Paya Pellikana

Dissabte, 13 de juny, malgrat la pluja torrencial de pocs minuts abans del concert, vam poder gaudir de la música i la poesia de la mà d’Andreu Valor, magnífic representant de la darrera generació de cantautors del País Valencià. Socarrat de Cocentaina, va estar acompanyat esplèndidament per Carles Carbonell a la guitarra baixa –de sis cordes- i per Berta Iñíguez a la veu – preciosa -, flauta i percussió.

Andreu ens va presentar el seu últim treball “Malgrat la pluja” en format de trio, amb un resultat magnífic. Les melodies, la poesia, la reivindicació social i personal de les seues introduccions van captar l’atenció dels assistents i ens va omplir de bones vibracions i de vives sensacions. Algun poema de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Vicent Andrés Estellés; un homenatge a Ovidi Montllor i el comiat amb una cançó de Lluís Llach van completar una nit plena d’emocions i amb la sensibilitat a flor de pell. La col•laboració del músic castellut David Payà, amb el violí, en unes quantes cançons va posar el “puntet” a la magnífica actuació d’Andreu Valor.

Andreu Valor Malgrat La Pluja Castalla Centre Cultural Castellut

En resum, una actuació que va deixar plens i satisfets a tots els qui vam assistir.

Amb aquesta activitat i el proper viatge a València, diumenge 21, obrim un parèntesi estiuenc fins el mes de setembre. Que passeu un Bon Estiu!
Al nostre web podreu seguir aquesta activitat i altres novetats que anirem penjant.

Centre Cultural Castellut – juny 15

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos