Centre Cultural Castellut

Centenari de Fuster, una oportunitat 2

Centenari de Fuster, una oportunitat

Passada ja la V Fira de la Fantasia i coincidint amb el Centenari del naixement de Joan Fuster, aquest pròxim divendres encetem un novembre ple d’activitats fusterianes agrupades sota el lema Reivindiquem Joan Fuster pel seu centenari 1922-2022. Segurament Fuster és la personalitat més destacada del nostre País Valencià al segle XX. Per aproximar-nos a la seua figura hem programat tot un seguit d’activitats ben diverses que ens ajudaran a valorar en la seua justa mesura la importància de l’escriptor suecà. Començarem aquest divendres ja amb

  • Exposició “Joan Fuster, una vida il·lustrada”, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, a la Casa de Cultura, del 28 al 4 de novembre.
  • El 5 de novembre: Recital musical i poètic “Els nostres sons”, a càrrec de A. Olmedo i el Quartet Mare Nostrum, a les 19h, al Saló d’Actes de la Casa de Cultura.
  • L’11 de novembre: Projecció del documental “Ser Joan Fuster” i Lliurament dels premis del Concurs d’Aforismes, a les 19’30, al Saló d’Actes de la Casa de Cultura.
  • Dissabte 12: Conferència “Joan Fuster: Destinat (sobretot) a valencians”, a càrrec de Xavier Serra, a les 19h, a la Sala Jove de la Casa de Cultura.
  • Divendres 18: Taula redona “Joan Fuster, l’escriptura d’un país”, amb Antoni Rubio, Lourdes Toledo i Irene Mira, a les 19’30h, a la Sala Jove de la Casa de Cultura
  • I diumenge 4 de desembre, VIATGE CULTURAL A SUECA, visitarem el Museu Joan Fuster, el Modernisme de Sueca, la Muntanyeta dels Sants i una ullada a l’Albufera; caldrà inscriure’s (podeu fer-ho a les activitats), fins al 27N. El preu per als socis és de 13 € i 17 per als no socis. Dinar a part, voluntari (indicar-ho en fer la inscripció)

Com veieu, una sèrie d’activitats que ens faran retrobar-nos amb Fuster a uns i descobrir-lo a altres. Imprescindible per a tots els valencians!!

Cordialment

Centre Cultural Castellut – octubre 2022