Centre Cultural Castellut

Emotiva presentació de la nova adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor a càrrec de J. Raül Verdú 2

Emotiva presentació de la nova adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor a càrrec de J. Raül Verdú

1 Jordi Raul Verdu Carles Dura Rondalles Enric Valor

Divendres 6 de novembre, J. Raül Verdú, mestre a Cocentaina, després d’una introducció prèvia originalíssima del company Carles Durà, va presentar els quatre primers volums de la nova adaptació que de la Rondalles Valencianes d’Enric Valor està duent a terme.

Primerament va explicar als presents com es va plantejar i el perquè d’aquesta tasca; bàsicament es tracta d’acostar als primers lectors la magnífica obra rondallística d’Enric Valor. La realitat demostra que el llenguatge d’aquestes obres és molt ric, massa i tot per als lectors que més poden gaudir d’elles. Per això la gran faena d’intentar fer-les més pròximes i més comprensibles per als infants i possibilitar un acostament a l’obra de l’escriptor de Castalla, a qui ens va exhortar a llegir, estudiar i estimar.

2 Jordi Raul Verdu Carles Dura Rondalles Enric Valor

A continuació ens va animar a contar històries als menuts, com s’ha fet sempre i, com a mostra ens va contar magistralment “El dimoni fumador” i un altre conte, guanyant-se l’atenció i el reconeixement del nombrós públic assistent .

Finalment va signar, a tots els qui li ho van requerir, exemplars dels primers volums publicats així com d’altres llibres de l’autor. Un pas més endavant en la divulgació de l’obra valoriana.

Centre Cultural Castellut – novembre 2015

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos