Centre Cultural Castellut

CICLE DE DOCUMENTALS MUSICALS, una gran oportunitat! 2

CICLE DE DOCUMENTALS MUSICALS, una gran oportunitat!

CICLE DE DOCUMENTALS MUSICALS, una gran oportunitat! 3

Les properes setmanes tenim un Cicle de Documentals Musicals que pensem que resultarà molt atractiu per a tot tipus de gent, no només per als amants de la música -imprescindible per a ells-. Les projeccions seran a la Casa de Cultura, a les 20h:

Divendres 27 de gener: “Amy, la chica detràs del nombre”, Òscar 2016, entre molts altres premis. Una cantant i compositora extraordinària ens va deixar; ací es reflecteix la dificultat d’assimilar l’exposició mediàtica a què es veuen exposats aquests artistes. Una obra commovedora! Ens farà la presentació Mireia Rico Esteve.

Divendres 3 de febrer: “Searching for Sugar Man”, Òscar 2013 i molts altres premis. Un cas real increïble, d’un artista que no triomfa, o això creu… Fins que passats els anys, dos fans investiguen i el troben; resulta que a Sudàfrica era un ídol… i el recuperen! Una història única, impactant! Ací serà Manel Espinosa Berenguer qui presentarà.

Divendres 10 de febrer: “Sempre Al Tall” El grup que ha marcat generacions de valencians, després de 35 anys als escenaris, ha plegat. Ací queda constància de la magnitud de la seua obra musical, amb col·laboracions i entrevistes que ens faran reviure moments ben intensos amb la seua música. Aquest no ha guanyat l’Òscar, però se’l mereix…

No és fàcil tindre accés a aquestes obres amb una projecció de qualitat i en bones condicions de comoditat. Esperem que gaudim –junts- d’aquest cicle.

Quedeu convidats!

Centre Cultural Castellut – gener 17