Centre Cultural Castellut

El Calendari del Centre 2021: gener i febrer 2

El Calendari del Centre 2021: gener i febrer

Paisatge i Cultura” és el tradicional calendari del Centre Cultural Castellut, amb imatges de les Rutes del Centre. Al següent enllaç podeu consultar el calendari d’excursions del primer trimestre de 2021 .  Les fotografies han estat realitzades per membres del Centre durant les rutes de 2020.

 

Gener 2021

Comencem 2021 a Bocairent, un dels pobles més bonics del País Valencià. Podien ser moltes les perspectives, però ens hem decantat per aquesta vista hivernal, enmig de la blanura matinera… Els Teulars, una partida de la mateixa localitat, i un detall de l’ermita del Sant Crist, un rellotge de sol, complementen el mes.

Febrer 2021

El 2003 vam dedicar el Calendari del Centre als pous de neu de l’Alcoià, però el patrimoni en aquest camp és enorme i no hem volgut prescindir d’ell en aquest Calendari amb un toc més “humà”. El pou del Rentonar, a la serra dels Plans, el del Pla de la Casa, a la Serrella i la Cava d’en Miquel, a la Mariola són tres mostres de la importància que el comerç del gel va tindre a les nostres terres els segles passats.