Centre Cultural Castellut

IV Edició del Premi Valor a la Promoció del Valencià, per al Centre Cultural Castellut 2

IV Edició del Premi Valor a la Promoció del Valencià, per al Centre Cultural Castellut

IV Edició del Premi Valor a la Promoció del Valencià, per al Centre Cultural Castellut 3

A continuació, us mostrem la Nota de Premsa que la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat ens ha fet aplegar, on es dóna coneixement del Premi que ens atorguen enguany:

“La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana) ha fet públic el guanyador de la IV edició dels Premis Valor de Promoció del Valencià. Els Premis Valor porten el nom de l’escriptor de Castalla, Enric Valor, i es van crear per a reconéixer la trajectòria de persones o col·lectius que hagueren destacat per la defensa i promoció de la llengua, la cultura i l’educació.

Enguany, el veredicte és doblement satisfactori: en primer lloc, es premia el Centre Cultural Castellut, entitat amb més de 40 anys, amb un gran activisme en els àmbits socials i educatiu. I en segon lloc, es premia per primera vegada una entitat del mateix poble d’Enric Valor, que dóna nom al premi. L’acte de lliurament serà dijous 5 de juliol, a les 20:30, a la Casa de Cultura de Castalla. Estarà amenitzat per les cançons de Sofia Moltó, amb l’acompanyament musical de Juan Mateo i Josep Maria Gadea.

En edicions anteriors, el premi va ser concedit a: Célia Ibáñez i Ricard Blasco (fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant, durant la transició, 2015); Patronat de la representació del Tractat d’Almisrà (La Canyada-Camp de Mirra, 2016); projecte educatiu “Com sona l’ESO”, i en nom seu al professor Josep Alcover (Cocentaina, 2017).

Àrea de premsa

Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat”
Aprofitem per agrair aquest reconeixement, en nom de tots aquells que, al llarg de 40 anys, han estat treballant al nostre costat i fer una crida a perseverar en la defensa de la nostra cultura; encara hi ha molta faena per fer.

Esteu tots convidats a l’acte de lliurament!

Moltes gràcies!!!
Centre Cultural Castellutjuny 2018