Centre Cultural Castellut

Calendari 2017, pels 40 anys del Centre 2

Calendari 2017, pels 40 anys del Centre

centre_cal2017_01

Feliç Aniversari a tots els qui estan, han estat i estaran, i Gràcies!

Comencem el 2017, any en què el Centre Cultural Castellut complim 40 anys d’existència. Ho fem plenament convençuts de la vigència i necessitat de continuar treballant per aconseguir la plena normalitat cultural i lingüística del nostre poble. Malauradament, encara que es fan passes endavant, les forces centralitzadores i castellanitzants són molt fortes i dificulten –voluntàriament o no- que els valencians puguem viure en la nostra llengua amb normalitat.

I en això estem. Ens agradaria tenir un 2017 ple de cultura, cinema, TV, premsa, escola, sanitat, art, solidaritat… més i millor i en valencià! Com si fórem un poble normal, que és al que aspirem…

També ens agradaria que paraules com PAU, SOLIDARITAT, FRATERNITAT, EQUITAT, AMOR, s’imposaren, en aquest món convuls que vivim, a les guerres, l’egoisme, la desigualtat i l’odi. El Centre vol seguir compromés amb l’actualitat i amb les causes per les quals paga la pena lluitar.

I no podem oblidar-nos del nostre bell però maltractat planeta. Des del Centre seguirem recolzant totes les iniciatives encaminades a la preservació del medi ambient.

Anem a posar el nostre granet d’arena per aconseguir tot açò, que no és poc. Esperem la col·laboració de tots els qui estimen la nostra Terra, Llengua i Cultura; dels qui creuen que un món millor és possible i aspiren a canviar-lo. De tots, siguen socis o no, tant si participen activament en l’organització d’activitats com si són simples espectadors. Tots som necessaris.

El Calendari 2017 que us presentem és el primer pas d’enguany. Una vistosa mostra -40 fotos- de les diverses activitats que hem anat organitzant al llarg d’aquests 40 anys. Esperem que us agrade!

Entre tots ho farem tot!, que deia un eslògan dels primers anys del Centre…

Centre Cultural Castellut – gener 2017