Centre Cultural Castellut

ruta literària

“Sense la terra Promesa”: Ruta Literària Hui a les 17:00

ruta literària

 

El Centre Cultural Castellut, dins de les activitats culturals programades per commemorar el 9 d’octubre, i en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castalla, ha programat per dissabte, 6, a les 17h una Ruta Literària per Castalla basada en la novel·la d’Enric Valor “Sense la terra promesa”.

La Regidoria de Cultura i el Centre Cultural Castellut han publicat per a l’ocasió un tríptic que servirà de guia per a la visita i que estarà a disposició de tots els visitants de Castalla així com de tots els estudiosos de l’escriptor Enric Valor. Aquesta publicació s’emmarca dins d’una nova tendència en la qual es pretén posar en valor la realitat cultural dels nostres pobles i ciutats, ampliant l’oferta lúdica per a tots els ciutadans, tant locals com visitants.

La publicació de la Ruta Literària és el colofó a les activitats commemoratives del Centenari del naixement de l’escriptor Enric Valor que al llarg de l’any passat en van celebrar a Castalla.

Dissabte, 6, a les 17h, començarà a la Plaça Major de Castalla la passejada literària per la Castalla de fa 100 anys. Esteu tots convidats!