Centre Cultural Castellut

Cap de setmana en homenatge a Estellés a Castalla [vídeos i fotos]

Dissabte, 25 de maig, va ser un dia especial. Primerament vam fer la Ruta Literària per Castalla, de la mà de Rosa i Assumpta que, com sempre, van demostrar que coneixen l’obra de Valor i la societat en la qual va viure el nostre benvolgut escriptor.

El Diluvi feat Wickerman – Homenatge a Teresa from Diània.tv on Vimeo.

A continuació, el concert. Una part del Diluvi, en primer lloc, ens van oferir quatre cançons de l’Ovidi Montllor amb lletres de Vicent Andrés Estellés. Seguidament, Bertomeu ens va presentar el seu disc “7 d’Estellés”, basat també en poemes del poeta homenatjat. Tot amb moments molt emotius, com quan tot el públic vam cantar “Només un mot que t’ho diria tot:Vida”, amb l’artista o com quan vam presenciar el moment en què li van comunicar a Ovidi -en aquest mateix escenari, 20 anys enrere- la mort d’Estellés i la cançó que aquest li va dedicar, amb llàgrimes als ulls. Finalment tots junts van interpretar un parell de cançons. Tot plegat, una vesprada magnífica.

Per rematar el dia, el Grup de Muntanyisme vam fer una marxa nocturna, trencant la blanura, a la Penya Roja de Tibi, amb la lluna plena esperant-nos dalt i un mar de boira als nostres peus. Impressionant!

Bertomeu – Oh Clar País… (Vicent Andrés Estellés) from Diània.tv on Vimeo.