Simposi­­ Enric ­­Valor

Actualitat

20 novembre 2015

Grup de Danses El Convent de Cocentaina – Fandango de Tres de Xàtiva (1995)

Actuació del Grup de Danses “El Convent” de Cocentaina al Simposi d’Estudi i Festa d’Enric Valor a l’any 1995 a Castalla.  Interpretaren, entre altres, el Fandango de Tres de Xàtiva.

 

Grup Danses Convent Cocentaina

15 juny 2015

Dropo – Tant s’hi val (1995)

El mític grup valencià Dropo ens canta “Tant s’hi val” a la discotecta “Triangulo” de Castalla, dins dels actes del Simposi d’Enric Valor de l’any 1995, organitzat pel Centre Cultural Castellut.  Aquest tema pertany al seu primer disc, “Si fots un crit”, del mateix any.

Dropo Rock Valencià Doctor Dropo Centre Cultural Castellut Simposi Enric Valor Castalla

5 juliol 2014

“Quantes coses desconeixem del bellíssim País Valencià” Enric Valor, Simposi d’Estudi i Festa (26/03/1995)

Enric Valor parla sobre el País Valencià i el Principat al Simposi d’Estudi i Festa organitzat pel Centre Cultural Castellut el 26 de març de 1995 a Castalla.
Entrevista realitzada per Pep Arteaga durant la partida d’escala i corda “Fredi, Jose Maria i Sanchís contra Germans Sarasol i un saque”.

12 febrer 2013

Escala i Corda: Fredi, Jose Maria i Sanchís contra Germans Sarasol i un saque

Partida d’ Escala i Corda al Simposi d’Estudi i Festa sobre Enric Valor el 26 de març de 1995 a Castalla, organitzada pel Centre Cultural Castellut. Vídeo recuperat i restaurat per Diània.tv.

 

germans Sarasol

11 febrer 2013

Entrevista a Enric Valor amb motiu del Simposi d’Estudi i Festa (1995)

Entrevista a Enric Valor realitzada per Pepe Arteaga, amb motiu del Simposi d’Estudi i Festa a l’any 1995 organitzat pel Centre Cultural Castellut, després de la partida de pilota valenciana al Nou Trinquet de Castalla.

Entrevista a Enric Valor amb motiu del Simposi d'Estudi i Festa (1995)

2 novembre 2012

Concert de “El Sogall” al Simposi d’Estudi i Festa Enric Valor (1995)

 

Concert del grup de dolçainers i percussió “El Sogall“. Es va dur a terme  l’any 1995 a la Casa de Cultura de Castalla amb motiu del Simposi d’Estudi i Festa Enric Valor.

18 setembre 2012

Aplec de Grups de Rock al Simposi: Psicosis, Babas de Caín, Incognita, The Grunge i Inmortales

Concert de Rock celebrat al Simposi d’Enric Valor que va tindre lloc l’any 1995 a la discoteca “Triàngulo”. Actuen els grups de la Foia de Castalla com Psicosis, Babas de Caín, Incognita, The Grunge i Inmortales. Hi ha cinc vídeos a la llista de reproducció, un per cada grup que actua.

21 maig 2012

La Vida als Masos de la Foia de Castalla

 

Elaboració i producció del Centre Cultural Castellut amb motiu del “Simposi d’estudi i festa Enric Valor” al març de 1995.

 

Guió i muntatge: Adrià Carbonell i Roque

Imatge i so: Josep Durà i Bellot

Veus: Jesús Insa i Rico i Isabel Sánchez i Lorente.