Rondalles

Comics “Rondalles”

Actualitat

16 novembre 2015

Emotiva presentació de la nova adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor a càrrec de J. Raül Verdú

1 Jordi Raul Verdu Carles Dura Rondalles Enric Valor

Divendres 6 de novembre, J. Raül Verdú, mestre a Cocentaina, després d’una introducció prèvia originalíssima del company Carles Durà, va presentar els quatre primers volums de la nova adaptació que de la Rondalles Valencianes d’Enric Valor està duent a terme.

Primerament va explicar als presents com es va plantejar i el perquè d’aquesta tasca; bàsicament es tracta d’acostar als primers lectors la magnífica obra rondallística d’Enric Valor. La realitat demostra que el llenguatge d’aquestes obres és molt ric, massa i tot per als lectors que més poden gaudir d’elles. Per això la gran faena d’intentar fer-les més pròximes i més comprensibles per als infants i possibilitar un acostament a l’obra de l’escriptor de Castalla, a qui ens va exhortar a llegir, estudiar i estimar.

2 Jordi Raul Verdu Carles Dura Rondalles Enric Valor

A continuació ens va animar a contar històries als menuts, com s’ha fet sempre i, com a mostra ens va contar magistralment “El dimoni fumador” i un altre conte, guanyant-se l’atenció i el reconeixement del nombrós públic assistent .

Finalment va signar, a tots els qui li ho van requerir, exemplars dels primers volums publicats així com d’altres llibres de l’autor. Un pas més endavant en la divulgació de l’obra valoriana.

Centre Cultural Castellut – novembre 2015

Presentació de les Rondalles Valencianes de Jordi Raül Verdú per Carles Durà
22 octubre 2015

Presentació de l’adaptació de les Rondalles d’Enric Valor feta per Jordi Raül Verdú

Rondalles Castalla Jordi Raül Verdú

Aquesta era una faena pendent; les magnifiques Rondalles d’Enric Valor necessitaven una nova adaptació que les fera més assequibles a la gent menuda que és, en realitat, qui més pot gaudir d’elles. El mestre Jordi Raül Verdú, amb les il·lustracions d’Esperança Martínez, ha fet aquest pas i ve a presentar-nos-les. Amb la gràcia que té i amb la participació del nostre company Carles Durà, ens introduiran en el món de la rondallística valoriana, ens contaran alguna rondalla i ens faran passar –segur- una molt bona estona.

Esteu tots convidats!

El 6 de novembre, a les 18h, al Saló d’Actes de la Casa de Cultura!

Centre Cultural Castellut